Ivo Stakenborg

Sitebuilder

Wil je heel gemakkelijk een mooie en responsive website maken? Zoek niet langer, met onze sitebuilder kun je geweldige ontwerpen maken voor je eigen website.

Onze sitebuilder maakt het mogelijk om een onbeperkt aantal pagina’s te ontwerpen. Elke pagina kun je zelf vormgeven. Ook het maken van een uitgebreide webwinkel, een blog of bedrijfspagina behoren tot de standaard mogelijkheden. Het maken van een website is makkelijker dan ooit. En, alles is inbegrepen!

Geoptimaliseerd voor mobiel, tablet en desktop
Je website is volledig responsive. Dat betekent dat je website automatisch optimaal wordt weergegeven op smartphone, tablet en desktop. Het maakt dus niet op welk apparaat je website wordt bekeken, het ziet er altijd perfect uit!

Uitgebreide webshop
Ook het maken van een professionele webshop met duizenden producten is geen probleem. Ontvang betalingen via iDeal, Bancontact/MrCash, SOFORT, PayPal, Creditcard, automatische incasso en bankoverschrijving.

Sitebuilder

€10
7 per maand
  • Gratis .nl domeinnaam
  • Inclusief webhosting
  • Onbeperkt e-mailadressen
  • Zelf ontwerpen en maken op ieder moment
  • Uitgebreide webshop functionaliteit
  • Gemakkelijk nieuwe pagina's maken
  • Automatische zoekmachine optimalisatie
  • Social media integratie met o.a. Twitter, Facebook en LinkedIn
All-in-one

Keuze uit meer dan 140 ontwerpen voor je website, webshop of webblog.

Standaard inbegrepen

De basis. Alles wat je nodig hebt om jouw website vorm te geven.

Social media
Ingebouwde functies voor Facebook, Instagram, Google+, Twitter en Pinterest. En natuurlijk share buttons zodat je bezoekers je site makkelijk kunnen delen.

Mobiele versie voor je smartphone
Je website heeft standaard een mobiele versie. En natuurlijk kunnen bezoekers ook mobiel winkelen in je webwinkel.

Blog
Zet een blog op je website en deel wat je maar wilt. Nieuwe blogs zet je simpel op je site.

Professionele designs
Met moderne designs geef je je site meteen een goede start. Elk design heeft meerdere varianten, die je vervolgens zelf nog in detail kunt vormgeven.

Foto’s
Zet losse foto’s op je site of maak fotogalerijen in verschillende stijlen. Ook de achtergrond van je website kun je met een eigen foto echt karakter geven.

Google Maps
Gebruik Google Maps om locaties aan te geven en bezoekers een routebeschrijving te laten berekenen.

Wachtwoord-beschermde pagina’s
Stel een wachtwoord in voor specifieke pagina’s. Bezoekers moeten dan een wachtwoord invoeren om de inhoud op die pagina’s te bekijken.

Opslagruimte en bandbreedte
Voldoende opslagruimte voor alles wat je site nodig heeft.

Veilige verbinding met HTTPS
Bij ons ben je altijd veilig: je hele website wordt versleuteld via SSL/HTTPS. Dit beschermt de verbinding van de browser naar de website. Bovendien wordt je site zo nog beter gevonden door zoekmachines.

Contactformulieren
Via een contactformulier kunnen je bezoekers direct contact met je opnemen. Je krijgt hun bericht dan in je mail.

Bestanden downloaden
Upload bestanden naar je website. Je bezoekers kunnen die dan met een klik downloaden.

Video’s
Zet video’s van YouTube, Vimeo en andere diensten op je site, zodat bezoekers je op je site kunnen bekijken.

Veel gestelde vragen

Al onze sitebuilder website’s staan in een high availability cloud op servers in Nederland (met Nederlandse IP adressen) waardoor we betere snelheden en uptimes garanderen dan wie dan ook. 

Wij maken dagelijks een backup van je websites. Er gaan dus nooit gegevens verloren wanneer je via ons host. Backups zijn tot 60 dagen in te zien en indien nodig plaatst wij een recente backup in een handomdraai terug.

Up- en downtime zijn belangrijke factoren bij het aanschaffen van onze sitebuilder. Je wilt immers dat je websites goed toegankelijk zijn voor je publiek. Wij garanderen bij onze sitebuilder een uptime van 99,9% per maand. Is dit onverhoopt toch niet het geval? Dan krijg je gewoon je geld terug.

Nee. Er komen geen extra kosten kijken bij onze sitebuilder.

Je sluit de sitebuilder af voor 12 maanden. Wij verlengen je sitebuilder niet automatisch, tenzij je dit wél graag wilt. Je regelt dit eenvoudig zelf via het klantenpaneel.

Wij gebruiken cookies!
Want dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we bijvoorbeeld jouw instellingen onthouden en zorg je ervoor dat je ingelogd blijft